Välkommen Till En Kluckande Julklappsprovning!

12-nov-2019

Tänka sig, årets sista månad är här. Vi vill tacka er för alla fina stunder vi fått dela under 2019. Men än är det inte slut, den 10 december bjuder vi in till vår sista provning för året. En riktig julprovning, viner till julbordets alla delar kommer att provas. Förslag på viner till nyårsafton kommer att presenteras och provas. Såklart kommer vi även att ha med några uppstickare lämpade som julklapp, antingen till dig själv eller någon du håller kär.

Den 10 december kl 18.00 till 20.30 provar hoppas vi få träffa er på Restaurang No. 53 intill Kornhamnstorg i gamla stan. I denna mysiga miljö minglar vi till en början runt mellan de olika vinerna för att bekanta oss med vad respektive butelj har ett erbjuda. Därefter serveras charkuterier, ostar och en mängd härliga småplock.

Till denna exklusiva provning är platserna begränsade, så det är först till kvarn som gäller.

När: Tisdagen den 10 december
Tid: 18-20.30
Plats: Restaurang No 53 Kornhamnstorg 53 (Gamla Stan), Kornhamnstorg 53, 111 27 Stockholm
Pris: 395 kr per person. Information om betalning via Swish kommer i din bekräftelse vid anmälan.
OSA: senast den 6 december till fanny@sigva.se

Dela nyheter:

Roséprovning med Laura från Saint Clair Family Estate

Äntligen är det dags för vinprovning igen! Vi på Sigva har saknat er och Laura från Saint Clair som många av er redan känner längtar efter att få komma till Sverige igen och träffa er. Just den här gången får det bli digitalt men vi hoppas att vi kan välkomna Laura under hösten så att vi kan ses på "riktigt" igen. Vi kommer att prova Saint Clair Vicar's Choice Rosé 2020 som är gjord av pinot gris och pinot noir.

Sigvas julvinkalender – vecka 1

Om ni följer våra stories har ni sett de här vinerna snurra förbi under veckan som gått, de är nämligen först ut i vår årliga julvinkalender! ?✨⁠

Lanseringsfest för River Delta Chardonnay

Vi har lanserat en liten lyxbox från Delta Wine Company i Marlborough, Nya Zeeland och det vill vi ju såklart fira med er!

Livesänd vinprovning med Laura från Saint Clair 29 april

Onsdag 29 april går vår första livesända vinprovning av stapeln, missa inte den! Laura från Saint Clair kommer att ger oss en inblick i skörden 2020 på Nya Zeeland och prova två viner tillsammans med oss.

Saint Clair – Vin & Mat i kombination

Lär dig mer om att kombinera mat och vin, och hur vi kan nå fram till de "bästa" kombinationerna. Tycker alla lika? Troligtvis inte men det gör ofta det hela ännu mer intressant och kul!Örebro Med Omnejd Se Hit!

Nu är det dags för oss att återigen arrangera inte en utan två Winemakers dinners tillsammans med Bodegas Valdemar. Denna gång håller vi till i Örebro och Lindesberg.