Livesänd vinprovning med Laura från Saint Clair - Sigva

Livesänd vinprovning med Laura från Saint Clair

23-apr-2020

Vi saknar er jättemycket och tycker att det är oerhört tråkigt att vi inte kan ses på vinprovningar och vinmässor under den här våren.
Det är ju vid dessa tillfällen som vi får höra era åsikter och kommentarer om vinerna vi säljer, vi får en möjlighet att diskutera vilket vin som passar bäst till vilken maträtt osv. och vi går alltid därifrån med enormt mycket positiv energi – allt tack vare er.

För att göra det bästa vi bara kan av situationen så rivstartar vi med livesända provningar med start onsdag nästa vecka.
Laura från Nya Zeeländska Saint Clair Family Estate  blir först ut att sända live och vi kommer att få en inblick i hur skörden 2020 ser ut på Nya Zeeland samt vara med när Laura provar två viner och berättar om tillverkningsprocessen samt vilken typ av mat hon rekommenderar till vinerna.

Om ni vill prova vinerna tillsammans med Laura finns de att köpa på Systembolaget, dock finns de inte i alla butiker så följ länken under vinerna nedan för att se om vinet finns i just din butik, eller om det behöver beställas. Det går givetvis alldeles utmärkt att vara med utan att prova vinerna också, välj det som passar dig bäst!

Saint Clair Pioneer Block 3 Sauvignon Blanc. Art nr 3577 / Pris 129 kr.

Saint Clair Origin Pinot Noir. Art nr 16015 / Pris 109 kr.

När: Onsdag 29 april kl 17.30-18.30
Anmäl dig genom att klicka härNu du registrerat dig får du en personlig länk som ger dig åtkomst till eventet. En påminnelse med samma länk skickas även ut fem minuter innan eventet startar.

Vanliga frågor
Vad behövs för att kunna vara med?
Internetuppkoppling samt en dator, telefon eller läsplatta.Vad kostar det?
Det är helt kostnadsfritt.

Måste jag köpa vinerna för att få ut något av livesändningen?
Nej, det går jättebra utan vin.

Kan jag ansluta efter utsatt starttid?
Ja, länken kommer att ta dig in i rummet när du klickar på den, och den är aktiv fram tills dess att sändningen är över.
 

Varmt välkommen hälsar Laura och Vännerna på Sigva!

Dela nyheter:

Lyxig lansering i Små partier 13 april

Tisdag 13 april lanseras två mycket speciella viner i Små Partier; Chateau Gruaud Larose 2018 från Saint-Julien, Bordeaux och Saint Clair Dawn Méthode Traditionelle från Marlborough, Nya Zeeland.

Franska Abbotts & Delaunay i nysatsning med ekologisk Pinot Noir

Den 19 februari 2021 är det äntligen dags för lanseringen av Abbotts & Delaunays ekologiska satsning Métayage Pinot Noir i Systembolagets beställningssortiment. En lansering producenten och Sigva jobbat med under en längre tid och som vi nu är oerhört stolta att få presentera.

Edouard Delaunay Beaune 1er Cru Les Grèves 2018

Den 3 november lanseras Edouard Delauney Beaune 1er Les Grèves 2018 i Systembolagets tillfälliga sortiment. Ett elegant och generöst vin i exklusiv upplaga från en producent med en rörande historia.

Raig de Raim Garnaxta Blanca åter på Systembolagets hyllor

Den 25 augusti 2020 lanseras återigen Raig de Raim Garnaxta Blanca i Systembolagets tillfälliga sortiment. Ett vin i ungdomlig stil som väl visar vad området har att erbjuda.

Lyxboxen Delta Chardonnay är här!

Lagom till sommaren lanserar vi en fantastiskt god nyhet på Systembolaget, River Delta Chardonnay från Marlborough, Nya Zeeland.

Livesänd vinprovning med Laura från Saint Clair

Onsdag 29 april går vår första livesända vinprovning av stapeln, missa inte den! Laura från Saint Clair kommer att ger oss en inblick i skörden 2020 på Nya Zeeland och prova två viner tillsammans med oss.