Villa Sandi S.P.A - Sigva

Villa Sandi S.P.A

Den italienska producenten Villa Sandi tillhör regionen Ventos hjärta. Som specialister på just de mousserande vinerna från området har de hyllats internationell för flertalet av sina viner, där serien Il Fresco är de viner som tillhör just mångas favoriter.

Det familjeägda vinhuset med Giancarlo Moretti Polegato i spetsen jobbar aktivt med naturen som grund och har genom de olika jordmånerna i området lyckats framkalla de allra bästa egenskaper som druvan. Vilket resulterar i ett vin med rena och friska smaker, en fruktighet som stannar kvar länge på paletten och interagerade bubblor fyllda med liv.

Villa Sandi ägs och drivs av Giancarlo Moretti Polegato och hans familj. Namnet Villa Sandi är taget ifrån den vackra och ståtliga byggnad, som utgör deras huvudkontor och som byggdes 1622.
Vingården består av 1068 hektar och ligger i hjärtat av Cartizze-området, mellan byarna Santo Stefano och San Pietro di Barbozza, i kommunen Valdobbiadene.
De olika jordmånerna i detta område gör det möjligt för Villa Sandi att producera en underbar serie av Proseccos samt högkvalitativa, röda och vita viner