Fisk i ugn med rostad potatis, tomater och getost
När man gör denna fisk i ugn med rostad potatis, paprika, tomater och getost får grönsakerna först gå i ugnen för att bli klara. Sedan åker de in i ugnen tillsammans med fisken på en lägre temperatur. På så vis får fisken en fin kärna och blir inte överkokt.
4 personer
Tack till Landleys kök för bild och recept
Ingredienser
400-500g Lax, Fjordörret, Röding eller annan fet fisk 400g potatis 1 röd paprika 1 gul paprika 1 röd lök 1 kapsel vitlök 125g små plommontomater 100g getost 1 dl solrosfrön Salt, peppar, italiensk salladskrydda 1/4 kruka färsk timjanVinförslag
Sugen på något annat än recept för Fisk i ugn med rostad potatis, tomater och getost?
Warning: Undefined variable $no_button in /home/sigva/public_html/app/themes/content/templates/sections/section-recipe-posts.php on line 63