Vinn en exklusiv middag för dig och fem vänner

Nu har du chansen att vinna en exklusiv middag för dig och fem vänner, med matchande viner från Saint Clair Family Estate, ett av Nya Zeelands bästa vinhus!

Middagen går av stapeln den 25:e februari och kommer att hållas på trendiga Copine i Stockholm, där vi kvällen till ära får deras Chambre Séparée ”Vinkällaren” till vårt förfogande. Laura från Saint Clair kommer att guida er genom kvällens meny som är framtagen speciellt för deras viner.

Sigva logo Saint Clair logo

Tävla här!

Integritetspolicy

GENOM DIN ANMÄLAN GODKÄNNER DU ATT VI LAGRAR DINA PERSONUPPGIFTER ENLIGT GDPR. LÄS MER OM HUR VI LAGRAR OCH BEHANDLAR PERSONUPPGIFTER I VÅR INTEGRITETSPOLICY. Vi kommer enbart att lagra dina personuppgifter fram till att en vinnare av tävlingen är utsedd, vidare kommer vi inte kontakta dig efter tävlingen är avslutad om du inte utrycklingen medgett det i rutan ovan.

Tävlingsvillkor

För att delta i tävlingen måste du vara minst 18 år gammal och vara bosatt i Sverige. Du som deltagare får enbart tävla en gång per person och du måste stå på gästlistan till ELLE-galan 2020. Denna tävling är engagerad av Sigva AB i samarbete med Saint Clair Family Estate. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot kontanter.

Vinnaren

Vinnaren utses genom att sigva samlar alla bidrag med 100% rätt svar och därefter sker lottning. Vinnaren kommer kontaktas via mail eller telefon den fredagen den 24 januari. Tävlingen är öppen fram till midnatt torsdag 23 januari.