Sigvas Vinklubb - Sigva

Välkommen till Sigvas Vinklubb!

 

Vill du lära dig mer om olika viners ursprung och hur de tillverkas?
Är du intresserad av nya, spännande recept och fantastiska dryckeskombinationer därtill?
Skulle du vilja veta mer om de färgstarka människorna som tillverkar vinet – deras historia och filosofi?
Är du nyfiken på hur viner hamnar på Systembolagets hyllor och hur vi importörer arbetar med produkterna från vingården till butikshyllan?
Då är Sigvas vinklubb något för dig! I trevliga nyhetsbrev samt vid digitala och fysiska möten pratar vi om allt som rör mat och vin.
Registrera dig idag och få information och inbjudningar till en värld av smaker! 
Självklart är det helt kostnadsfritt och utan bindningstid.

730

Gå med i klubben

Var god vänta...

Tack för ditt intresse!

GDPR information

Roséprovning med Laura från Saint Clair Family Estate

Äntligen är det dags för vinprovning igen! Vi på Sigva har saknat er och Laura från Saint Clair som många av er redan känner längtar efter att få komma till Sverige igen och träffa er. Just den här gången får det bli digitalt men vi hoppas att vi kan välkomna Laura under hösten så att vi kan ses på "riktigt" igen. Vi kommer att prova Saint Clair Vicar's Choice Rosé 2020 som är gjord av pinot gris och pinot noir.

Sigvas julvinkalender – vecka 1

Om ni följer våra stories har ni sett de här vinerna snurra förbi under veckan som gått, de är nämligen först ut i vår årliga julvinkalender! 🎁✨⁠

Lanseringsfest för River Delta Chardonnay

Vi har lanserat en liten lyxbox från Delta Wine Company i Marlborough, Nya Zeeland och det vill vi ju såklart fira med er!

Livesänd vinprovning med Laura från Saint Clair 29 april

Onsdag 29 april går vår första livesända vinprovning av stapeln, missa inte den! Laura från Saint Clair kommer att ger oss en inblick i skörden 2020 på Nya Zeeland och prova två viner tillsammans med oss.

Saint Clair – Vin & Mat i kombination

Lär dig mer om att kombinera mat och vin, och hur vi kan nå fram till de "bästa" kombinationerna. Tycker alla lika? Troligtvis inte men det gör ofta det hela ännu mer intressant och kul!Örebro Med Omnejd Se Hit!

Nu är det dags för oss att återigen arrangera inte en utan två Winemakers dinners tillsammans med Bodegas Valdemar. Denna gång håller vi till i Örebro och Lindesberg.