Fyra favoriter till Midsommar!

19-jun-2019

Midsommarhelgen är runt hörnet och för många av oss verkar det som om vädergudarna kommer vara på vår sida i år. Förhoppningsvis får vi möjlighet att njuta av både midsommarlunchen och kvällens middag i bersån. Vi vill passa på att tacka er för en fin start på 2019. Det har varit så roligt att träffa er under mässorna denna vår, både nya som gamla bekantskaper har ni besökt oss för att prova de allra bästa godbitarna ut portföljen. Inför helgens firande vill vi gärna dela med oss av våra favoriter.

Saint Clair Vicar’s Choice Rosé
Nya Zeeland / East Coast

Ett gott glas friskt rosévin till helgens mingel. Denna praktiska 1,5 L Box bjuder på en fruktig smak av vit persika, jordgubbar och örter. Därtill även blodapelsin och hallon.

Nr 4651
Pris 169 kr (1,5L)

 

 

Saint Clair Pioneer Block 3 Sauvignon Blanc
Nya Zeeland / Marlborough

Med djup doft av fläder, krusbär, svartvinbär, litchi och passionsfrukt och en krispig syra samt en härlig rondör passar detta vin utmärkt till helgens fisk och skaldjur.

Nr 3577
Pris 129 kr

 

Bagordi
Spanien / Rioja

Fruktig och ungdomlig smak med toner av mörka körsbär, färska örter, skogshallon, viol och lakrits. Ett bra val till helgens grillade rätter.

Nr 2155
Pris 89 kr

 

Macià Batle Santa Clara
Spanien / Mallorca

Med en lätt kryddig smak, inslag av både röda och mörka bär, örter, kakao och fat. Därtill även en ungdomlig karaktär med fruktig och nyanserad toner som gör sig fint såväl till den blandade plockmaten som en grillad köttbit.

Nr 2143
Pris 139 kr

 

Trevlig Midsommar
Önskar Vännerna på Sigva

Dela nyheter:

Raig de Raim Garnaxta Blanca åter på Systembolagets hyllor

Den 25 augusti 2020 lanseras återigen Raig de Raim Garnaxta Blanca i Systembolagets tillfälliga sortiment. Ett vin i ungdomlig stil som väl visar vad området har att erbjuda.

Lyxboxen Delta Chardonnay är här!

Lagom till sommaren lanserar vi en fantastiskt god nyhet på Systembolaget, River Delta Chardonnay från Marlborough, Nya Zeeland.

Livesänd vinprovning med Laura från Saint Clair

Onsdag 29 april går vår första livesända vinprovning av stapeln, missa inte den! Laura från Saint Clair kommer att ger oss en inblick i skörden 2020 på Nya Zeeland och prova två viner tillsammans med oss.

Saint Clair Dawn Méthode Traditionelle i Små Partier

Fredag 3 april är en väldigt speciell dag då vi har äran att få lansera Saint Clair Dawn Méthode Traditionelle i Systembolagets tillfälliga sortiment.

NYHET! El Gran Botánico Alijares Mars 2020

Den 2 mars har vi nöjet att lansera El Gran Botánico Alijares på Bag in Box i Systembolagets
fasta sortiment.

Nyhetslanseringar 2 december 2019

Den andra december 2019 lanserades inte en utan två nyheter i Systembolaget fasta sortiment. Morador Chardonnay från Navarra tillsammans med producenten Bodegas Agronavarra S.L. samt Maison Louis Max Coteaux Bourguignons, en uppföljare från producenten Maison Louis Max efter box lanseringen i september 2019.