Höstnyhet från Amarone i Små Partier och begränsad upplaga!

30-okt-2018

Kära vinentusiaster!

3 Cru 2012, Amarone Classico della Valpolicella DOCG från producenten Guerrieri Rizzardi, är en godbit som du inte vill gå miste om! 

Detta underbara vin tog förra året emot Platinamedalj av The Decanter och fick hela 95 poäng av 100 möjliga, då man listade världens bästa Amaroneviner. 

Denna fantastiska Amarone har en komplex och intensiv doft av torkad frukt som katrinplommon och körsbär, torkade örter, kryddnejlika och vanilj. Det är ett fylligt vin med mjuka tanniner, välbalanserad syra och med en lång eftersmak av torkad frukt.

3 CRU passar utmärkt till grillat eller bräserat nötkött, vilt som t ex rådjursstek, curryrätter samt lagrade hårdostar som Pecorino och Cimbro.

Passa på då denna pärla endast finns i begränsad upplaga!

Hitta vinet på Systembolaget: Art.nr: 95710-01 Pris: 279 kr

 

Dela nyheter:

Fem dolda favoriter i Beställningssortimentet!

Fem dolda favoriter i Beställningssortimentet!

Fyra favoriter till Midsommar!

Midsommarhelgens guide till våra favoriter!

Nyhet på Systembolaget 1:a juni!

Lördagen den 1 juni 2019 lanseras vinet Santa Clara;
Ett ungdomligt vin men med mycket karaktär från Mallorca, som består av 30% Mantonegro, 25% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot och 20% Syrah.

Mallorca – ett av våra käraste resmål – är för många förknippat med semester, god mat och dryck men samtidigt inte fullt ut förknippat med en vinnäring som levererar fina och högkvalitativa viner.

Nylanseringar 1 mars på Systembolaget

Vi är stolta över att presentera två marsnyheter i Systembolagets fasta sortiment; ekologiska Bagordi Tempranillo från Rioja, Spanien och etiska Palesa Sauvignon Blanc från Breedekloof, Sydafrika.

Karlstad Vin&Deli 2019

Missa inte vinmässa i Karlstad 15-16 februari!

Välkommen på Champagneprovning!

Missa inte en underbar champagneprovning torsdag 6 december där vi serverar champagne under två timmar i Gamla Stan!