Karlstad Vin&Deli 2019

12-feb-2019

Den 15-16 februari är det dags för vår första svenska vinmässa och då bär det av mot Karlstad!
Vi kommer att vara på plats med ett oemotståndligt urval av våra goda viner från olika delar av världen, både gamla och nya favoriter.
Förutom några klassiska godbitar ur vårt sortiment, så passar vi även på att introducera två spännande nyheter som lanseras 1:a mars: Dels ”Palesa”, en supergod Sauvignon Blanc på BiB från Sydafrika, som förutom sitt vackra yttre även är FAIRTRADE-certifierat och dels ”Bagordi” en ny EKOLOGISK Rioja i ”modern stil”. Missa inte chansen att få provsmaka innan lansering!

Kom förbi oss och prata vin, lär dig mer och prova på en massa gott!

Klicka på länken för biljetter och mer information: https://svenskadryckesmassor.se/karlstad-vin-deli/

Dela nyheter:

NYHET! El Gran Botánico Alijares Mars 2020

Den 2 mars har vi nöjet att lansera El Gran Botánico Alijares på Bag in Box i Systembolagets
fasta sortiment.

Nyhetslanseringar 2 december 2019

Den andra december 2019 lanserades inte en utan två nyheter i Systembolaget fasta sortiment. Morador Chardonnay från Navarra tillsammans med producenten Bodegas Agronavarra S.L. samt Maison Louis Max Coteaux Bourguignons, en uppföljare från producenten Maison Louis Max efter box lanseringen i september 2019.

Raig de Raïm Garnatxa Blanca En Nyhet i begränsad upplaga!

Klockan tio idag när Systembolaget öppnar dörrarna lanserar vi vår nyhet Raig de Raïm Garnatxa Blanca. För första gången kommer då vin från den den anrika producenten Celler Piñol att finnas representerat på systembolagets hyllor.

Nyhet på Systembolaget 2 September 2019

Den 2 september 2019 lanseras Maison Louis Max Grande Cuvée Rouge på Bag in Box i
Systembolagets fasta sortiment

Två viner från Domaine de la Métairie d’Alon i Systembolagets exklusiva sortiment

Den 16 augusti 2019 lanserar Sigva tillsammans med producenten Domaine de la Metairie d’Alon vinerna La Palajo Chardonnay 2017 och La Métairie Pinot Noir 2017 i Systembolagets exklusiva sortiment, Små partier.

Fem dolda favoriter i Beställningssortimentet!

Vinerna i Systembolagets beställningssortiment är för många en fullkomlig djungel. Trots det fina utbud som finns på hyllorna i butik idag finns ett flertalet guldkorn att hitta i beställningssortiment, vi har satt samman en lite guide med våra favoriter.