Fish tacos

Fish tacos är gott, fräscht och går att variera som man vill. Just den här kombinationen är en stående favorit hemma hos oss! Jättegott till en smakrik bubblare som El Gran Botánico Cava.

Fyll tortillabrödet med panerad torsk, mango- och avokadosalsa, snabbpicklad rödlök, syrlig rödkål och srirachamajonnäs och avnjut tillsammans med El Gran Botánico Cava. Smaklig måltid!

TIPS! Både mango och avokado finns att köpa färdigtärnade i frysdisken. Supersmidigt, glöm bara inte att tina först!

Ingredienser

4 personer

Panerad torsk

500 g torsk 1 dl vetemjöl 2 dl panko eller ströbröd 2 ägg 1 tsk cayennepeppar Matolja Salt och peppar

Mango- och avokadosalsa

250 g tärnad mango 250 g tärnad avokado 1 lime 1/2 finhackad chili 1/2 kruka koriander En skvätt olivolja Salt och peppar

Snabbpicklad rödlök

1 rödlök 0,5 dl ättiksprit 12% 1 dl socker 1,5 dl vatten

Syrlig rödkål

200 g rödkål 1 lime En skvätt olivolja Salt

Srirachamajonnäs

1,5 dl majonnäs 3 tsk srirachasås 1 liten vitlöksklyfta

Till servering

8 små tortillabröd

Sugen på något annat än recept för Fish tacos?

Jessica Frejs Laxcarpaccio

Jessica Frejs Toast med ärtor, krasse och ricotta

Jessica Frejs tryffelpasta

Kantarell och kräfttoast

Salsicciapasta

Jordgubbsmojito