Fish tacos
Fish tacos är gott, fräscht och går att variera som man vill. Just den här kombinationen är en stående favorit hemma hos oss! Jättegott till en smakrik bubblare som El Gran Botánico Cava.
Fyll tortillabrödet med panerad torsk, mango- och avokadosalsa, snabbpicklad rödlök, syrlig rödkål och srirachamajonnäs och avnjut tillsammans med El Gran Botánico Cava. Smaklig måltid!
TIPS! Både mango och avokado finns att köpa färdigtärnade i frysdisken. Supersmidigt, glöm bara inte att tina först!
Ingredienser
4 personer
Panerad torsk
500 g torsk 1 dl vetemjöl 2 dl panko eller ströbröd 2 ägg 1 tsk cayennepeppar Matolja Salt och pepparMango- och avokadosalsa
250 g tärnad mango 250 g tärnad avokado 1 lime 1/2 finhackad chili 1/2 kruka koriander En skvätt olivolja Salt och pepparSnabbpicklad rödlök
1 rödlök 0,5 dl ättiksprit 12% 1 dl socker 1,5 dl vattenSyrlig rödkål
200 g rödkål 1 lime En skvätt olivolja SaltSrirachamajonnäs
1,5 dl majonnäs 3 tsk srirachasås 1 liten vitlöksklyftaTill servering
8 små tortillabröd