Matjesilltårta
En underbar silltårta som passar lika fint på midsommar som under resten av sommaren! Perfekt att göra tårtan dagen innan så smakar den extra gott.
Vi tackar Vinbanken och Karin Ahlström Jensen för recept och bild.
Ingredienser
100 g smör 200 g kavring 4 gelatinblad 250 g finhackade matjesillfiléer, spara spadet från burken 3 dl gräddfil 2 dl crème fraiche 1 finhackad rödlök 1 dl hackad dill Nymalen svartpepparGARNERING:
0,5 dl finhackad rödlök 0,5 dl hackad gräslök 0,5 dl hackad dill Äggskivor (om man vill) Rädisor i halvor Löjrom om man vill lyxa till det!Sugen på något annat än recept för Matjesilltårta?
Warning: Undefined variable $no_button in /home/sigva/public_html/app/themes/content/templates/sections/section-recipe-posts.php on line 63