Warning: A non-numeric value encountered in /home/sigva/public_html/app/themes/content/templates/pages/page-single-recept.php on line 13
Lammstek med sallad av helbakade morötter samt salvia- och kaprissmör
Påsklammet, en nyfunnen tradition för oss svenskar men sedan urminnes tider ett måste på långfredagen i länderna kring medelhavet tack vara dess religiösa anknytning. En traditionsenlig rätt som kan varieras i oändlighet, här ett recept i mer modern tappning där råvarorna får tala. Ett recept utmärkt att kombinera med vår Conde de Valdemar Gran Reserva.
Ingredienser
Ingredienser för 4 personer:
800 gram lammstek 1,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 msk olivolja 2 rödlökar 2 gula lökar 5 morötter 50 g ruccola 1 tsk flingsaltsalvia- och kaprismör
125 g smör, rumsvarmt 1 vitlöksklyfta 1 msk salvia, finhackad 50 g kaprisVinförslag
Sugen på något annat än recept för Lammstek med sallad av helbakade morötter samt salvia- och kaprissmör?
Warning: Undefined variable $no_button in /home/sigva/public_html/app/themes/content/templates/sections/section-recipe-posts.php on line 63