Pasta Puttanesca

Världens godaste pastarätt bara osar medelhav! Av någon outgrundlig anledning har denna rätt inte nått samma popularitet i Sverige som bolognese och carbonara. Det gör ju dock att du kan överraska dina middagsgäster med denna smakrika klassiker. Såsen blir bara godare om den får stå i kylen över natten.

Ingredienser

4 personer

500 gram spaghetti 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt 1 burk kalamataoliver med kärnor (ca 350 g) 1 burk konserverade körsbärstomater (ca 400 g) 8 sardellfiléer i olja 3 msk kapris 1,5 dl olivolja Salt Nymald svartpeppar

Sugen på något annat än recept för Pasta Puttanesca?

Helstekt fläskfilé med kantareller

Matjessillstallrik med brynt smör

Copines Löjromstartlette

Krämig kycklingpasta

Lax med romsås

Potatis- och purjolökssoppa


Warning: Undefined variable $no_button in /home/sigva/public_html/app/themes/content/templates/sections/section-recipe-posts.php on line 63