Potatis- och purjolökssoppa
En smarrig och enkel potatis- och purjolökssoppa som passar utmärkt till Saint Clair Vicar's Choice Barrel Chardonnay. Soppan går att variera med olika toppings. Servera gärna med en bit bröd till!
Förslag på toppings
Rostade solrosfrön, pumpakärnor, knaperstekt bacon eller några droppar tryffelolja.
TIPS! Vid festligare tillfällen är soppan trevlig att servera som aperitif i shotsglas toppad med löjrom, smetana och gräslök. Mums!
Ingredienser
500 g potatis 1 purjolök 3 dl grädde 1 liter grönsaksbuljong 1 msk olja eller smör 1 tsk timjan Salt och peppar Citron och chiliflakes efter smak Bröd till serveringVinförslag
Sugen på något annat än recept för Potatis- och purjolökssoppa?
Warning: Undefined variable $no_button in /home/sigva/public_html/app/themes/content/templates/sections/section-recipe-posts.php on line 63