Vinmässa i Linköping!

04-Okt-2018

Kära vänner!

Fredag och lördag den 12-13 oktober så vankas det vinmässa i den härliga studentstaden Linköping. Vi kommer givetvis att vara på plats med ett oemotståndligt urval av viner och det är ett ypperligt tillfälle att få prata vin med oss och prova på vad vi har att erbjuda!

Med oss har vi viner från vår en av våra eviga trotjänare, Nyzeeländska producenten Saint Clair Family Estate, vars Sauvignon Blanc, sedan länge varit en av svenska folkets favoriter. Gå inte förbi vår monter utan att ha provat deras Pioneer Block 3, som vi gärna beskriver som ”Nya världen Sauvignon Blanc 2.0”, samt Pioneer Block 23, en kryddig Pinot Noir, med inslag av röda bär, ingefära och nougat som kompletteras med en nyanserad fat ton.

Högtidssäsongen närmar sig också, så självklart finns vår Champagne med i bagaget; Champagne de Castelnau. Ett fantastiskt gott och prisvärt bubbel som legat på sin egna jästfällning i hela 6 år!

Vi älskar bubblor och har även med oss vår superfräscha och ekologiska Cava, El Gran Botánico, som med sitt ljusiga yttre och tilltalande pris på 89 kr, tagit det svenska folket med storm.

Spanien representeras också av den välkända Riojaproducenten Conde Valdemar och vi har med oss deras Crianza 2015, Reserva 2011 samt Gran Reserva 2008. Tre lagringssteg på klassisk Rioja med kryddig doft och smak. Inslag av mörka körsbär, russin och fikon samt en fint integrerad ekfatskaraktär.

Grannlandet Portugal representeras av två av våra budgetfavoriter, rödvinet Native från producenten Fiuza & Bright och rosébubblet Charlotte Perrelli Mil & Uma Noites Rosé.

Missa inte oss!!

 

Än finns det biljetter kvar men de säljer snabbt, så skynda och köp innan de tar slut!

För mer information om mässan och biljetter, klicka här.

ÖPPETTIDER:
Fredag 12 oktober kl. 14.00-20.00
Lördag 13 oktober kl. 12.00-19.00

PLATS:
Mässan äger rum på Konsert & Kongress i centrala Linköping.
Adress: Konsistoriegatan 7, 582 22 Linköping

Dela nyheter:

Välkommen på Champagneprovning!

Missa inte en underbar champagneprovning torsdag 6 december där vi serverar champagne under två timmar i Gamla Stan!

Vinmässa i Umeå 24/11!

Missa inte vinmässa i Umeå denna helg!

Höstnyhet från Amarone i Små Partier och begränsad upplaga!

Amarone 3 Cru 2012 finns att hitta i Systembolagets sortimentet för Små Partier, från och med fredagen 19/10

Vinmässa i Linköping!

Missa inte årets vinmässa i Linköping, som går av stapeln fredag och lördag den 12-13 oktober.

Nyhet från Rioja i Små Partier!

La Gargantilla Garnacha 2015 från Rioja säljs i begränsad upplaga på Systembolaget och finns att hitta i det tillfälliga sortimentet från och med fredagen 17/8.

Lyxig trälåda Vid beställning av Conde de Valdemar Crianza

Nyhet! Om du beställer 6 flaskor Conde de Valdemar Crianza så levereras dem i en supersnygg trälåda. Fin som dekoration hemma eller som en gåva! Finns i begränsad upplaga, så länge lagret räcker.