Vinmässa i Linköping!

04-okt-2018

Kära vänner!

Fredag och lördag den 12-13 oktober så vankas det vinmässa i den härliga studentstaden Linköping. Vi kommer givetvis att vara på plats med ett oemotståndligt urval av viner och det är ett ypperligt tillfälle att få prata vin med oss och prova på vad vi har att erbjuda!

Med oss har vi viner från vår en av våra eviga trotjänare, Nyzeeländska producenten Saint Clair Family Estate, vars Sauvignon Blanc, sedan länge varit en av svenska folkets favoriter. Gå inte förbi vår monter utan att ha provat deras Pioneer Block 3, som vi gärna beskriver som ”Nya världen Sauvignon Blanc 2.0”, samt Pioneer Block 23, en kryddig Pinot Noir, med inslag av röda bär, ingefära och nougat som kompletteras med en nyanserad fat ton.

Högtidssäsongen närmar sig också, så självklart finns vår Champagne med i bagaget; Champagne de Castelnau. Ett fantastiskt gott och prisvärt bubbel som legat på sin egna jästfällning i hela 6 år!

Vi älskar bubblor och har även med oss vår superfräscha och ekologiska Cava, El Gran Botánico, som med sitt ljusiga yttre och tilltalande pris på 89 kr, tagit det svenska folket med storm.

Spanien representeras också av den välkända Riojaproducenten Conde Valdemar och vi har med oss deras Crianza 2015, Reserva 2011 samt Gran Reserva 2008. Tre lagringssteg på klassisk Rioja med kryddig doft och smak. Inslag av mörka körsbär, russin och fikon samt en fint integrerad ekfatskaraktär.

Grannlandet Portugal representeras av två av våra budgetfavoriter, rödvinet Native från producenten Fiuza & Bright och rosébubblet Charlotte Perrelli Mil & Uma Noites Rosé.

Missa inte oss!!

 

Än finns det biljetter kvar men de säljer snabbt, så skynda och köp innan de tar slut!

För mer information om mässan och biljetter, klicka här.

ÖPPETTIDER:
Fredag 12 oktober kl. 14.00-20.00
Lördag 13 oktober kl. 12.00-19.00

PLATS:
Mässan äger rum på Konsert & Kongress i centrala Linköping.
Adress: Konsistoriegatan 7, 582 22 Linköping

Dela nyheter:

För fjärde året i ordningen! Eftertraktad vit Spanjor åter på hyllorna

Nu är det ÄNTLIGEN dags för Raig de Raim Garnaxta Blanca att göra entré på Systembolaget tillfälliga hyllor igen. Årgång 2021 lanseras den 19 augusti i 220 butiker

Nyhet på Systembolaget – Dominio de Alma!

Den 1/12 slog Dominio de Alma ned som en bomb på Systembolaget! Stor och kraftfull, samtidigt smidig och elegant.

Exklusiv lansering Oktober-Il Rocchin di Zerbo Gavi 2020

Du har väl inte missat att vi den 12 oktober lanserade en ny produkt i Systembolagets exklusiva sortiment med begränsat antal flaskor att tillgå?

För tredje åter i rad, Raig de Raim Garnaxta Blanca i Systembolagets tillfälliga sortiment

Den 10 augusti lanseras Raig de Raim Garnaxta Blanca för
tredje året i rad i Systembolagets tillfälliga sortiment. Ett vin i
ungdomlig stil som väl visar vad området har att erbjuda.

Sveriges mästerkock Sofia lagar mat till Saint Clair Origin Pinot Noir

Sveriges mästerkock Sofia Henriksson delar med sig av sitt bästa recept till Saint Clair Origin Pinot Noir.

Maison Mirabeau i nytt samarbete med Sigva

Vi är glada och stolta över att vägarna korsats mellan oss och den anrika producenten Maison Mirabeau. En roséproducent med flertalet internationella utmärkelser som tydligt visar på vad Côtes d'Azure verkligen står för.