Filodegspaj med spenat och getost

Spröd filodegsbotten med fyllning av tomater, spenat, getost och färskost

Ingredienser

För 4-6 portioner

6 filodegsark 50 g smör, smält

Rostade tomater

250 g körsbärstomat, gärna på kvist 2 msk olivolja 2 msk citronsaft 1 tsk honung En nypa salt

Fyllning

400 g färsk bladspenat 1 msk olivolja 200 g färskost 0.5 citron, finrivet skal och pressad saft En nypa salt 2 krm chilipeppar 3 ägg 150 g getost 3 salladslökar, skivade 1 dl hackade örter

Sugen på något annat än recept för Filodegspaj med spenat och getost?

Jessica Frejs Laxcarpaccio

Jessica Frejs Toast med ärtor, krasse och ricotta

Jessica Frejs tryffelpasta

Kantarell och kräfttoast

Salsicciapasta

Jordgubbsmojito