After Work Med Saint Clair Family Estate

25-jun-2018

 

Tisdag 29 maj bjöd vi in till AW tillsammans med Sigva och Saint Clair Family Estate där vi skålade in sommaren på Supper Gården vid Norra Bantorget.
Vinerna som fanns på plats var Premium Pinot Noir som har vunnit guldmedalj, Block 3 Sauvignon Blanc och sommarens hyllade rosé; Vicar’s Choice Rosé som har fått högsta betyg av flertalet vinjournalister! Vi slog dessutom rekord med detta event då vi var närmare 100 personer från vinklubben på plats, jättekul att så många kom!

 

 

 

 

Dela nyheter:

Lanseringsfest för River Delta Chardonnay

Vi har lanserat en liten lyxbox från Delta Wine Company i Marlborough, Nya Zeeland och det vill vi ju såklart fira med er!

Livesänd vinprovning med Laura från Saint Clair 29 april

Onsdag 29 april går vår första livesända vinprovning av stapeln, missa inte den! Laura från Saint Clair kommer att ger oss en inblick i skörden 2020 på Nya Zeeland och prova två viner tillsammans med oss.

Saint Clair – Vin & Mat i kombination

Lär dig mer om att kombinera mat och vin, och hur vi kan nå fram till de "bästa" kombinationerna. Tycker alla lika? Troligtvis inte men det gör ofta det hela ännu mer intressant och kul!Örebro Med Omnejd Se Hit!

Nu är det dags för oss att återigen arrangera inte en utan två Winemakers dinners tillsammans med Bodegas Valdemar. Denna gång håller vi till i Örebro och Lindesberg.

Välkommen Till En Kluckande Julklappsprovning!

Tänka sig, årets sista månad är här. Vi vill tacka er för alla fina stunder vi fått dela under 2019. Men än är det inte slut, den 10 december bjuder vi in till vår sista provning för året.

Välkommen på höstprovning!

Det skymmer om kvällarna, sakta kryper vi inåt från de ljumna sommarkvällarna i bersån till den mjuka fåtöljen och njuter av det knastrande ljudet från brasan medan grytan puttrar på spisen. I glasen vill vi njuta av kraftfullare och smakrikare viner till rätter bestående av skogens svamp och vilt. Den 2 oktober 2019 provar vi tillsammans våra höstfavoriter på Restaurang No 53 Kornhamnstorg 53.