Livesänd vinprovning med Laura från Saint Clair 29 april

23-apr-2020

Vi saknar er jättemycket och tycker att det är oerhört tråkigt att vi inte kan ses på vinprovningar och vinmässor under den här våren.
Det är ju vid dessa tillfällen som vi får höra era åsikter och kommentarer om vinerna vi säljer, vi får en möjlighet att diskutera vilket vin som passar bäst till vilken maträtt osv. och vi går alltid därifrån med enormt mycket positiv energi – allt tack vare er.

För att göra det bästa vi bara kan av situationen så rivstartar vi med livesända provningar med start onsdag nästa vecka.
Laura från Nya Zeeländska Saint Clair Family Estate  blir först ut att sända live och vi kommer att få en inblick i hur skörden 2020 ser ut på Nya Zeeland samt vara med när Laura provar två viner och berättar om tillverkningsprocessen samt vilken typ av mat hon rekommenderar till vinerna.

Om ni vill prova vinerna tillsammans med Laura finns de att köpa på Systembolaget, dock finns de inte i alla butiker så följ länken under vinerna nedan för att se om vinet finns i just din butik, eller om det behöver beställas. Det går givetvis alldeles utmärkt att vara med utan att prova vinerna också, välj det som passar dig bäst!

Saint Clair Pioneer Block 3 Sauvignon Blanc. Art nr 3577 / Pris 129 kr.

Saint Clair Origin Pinot Noir. Art nr 16015 / Pris 109 kr.

När: Onsdag 29 april kl 17.30-18.30
Anmäl dig genom att klicka här
Nu du registrerat dig får du en personlig länk som ger dig åtkomst till eventet. En påminnelse med samma länk skickas även ut fem minuter innan eventet startar.
Vanliga frågor
Vad behövs för att kunna vara med?
Internetuppkoppling samt en dator, telefon eller läsplatta.
Vad kostar det?
Det är helt kostnadsfritt.
Måste jag köpa vinerna för att få ut något av livesändningen?
Nej, det går jättebra utan vin.
Kan jag ansluta efter utsatt starttid?
Ja, länken kommer att ta dig in i rummet när du klickar på den, och den är aktiv fram tills dess att sändningen är över.
 
Varmt välkommen hälsar Laura och Vännerna på Sigva!

Dela nyheter:

Roséprovning med Laura från Saint Clair Family Estate

Äntligen är det dags för vinprovning igen! Vi på Sigva har saknat er och Laura från Saint Clair som många av er redan känner längtar efter att få komma till Sverige igen och träffa er. Just den här gången får det bli digitalt men vi hoppas att vi kan välkomna Laura under hösten så att vi kan ses på "riktigt" igen. Vi kommer att prova Saint Clair Vicar's Choice Rosé 2020 som är gjord av pinot gris och pinot noir.

Sigvas julvinkalender – vecka 1

Om ni följer våra stories har ni sett de här vinerna snurra förbi under veckan som gått, de är nämligen först ut i vår årliga julvinkalender! ?✨⁠

Lanseringsfest för River Delta Chardonnay

Vi har lanserat en liten lyxbox från Delta Wine Company i Marlborough, Nya Zeeland och det vill vi ju såklart fira med er!

Livesänd vinprovning med Laura från Saint Clair 29 april

Onsdag 29 april går vår första livesända vinprovning av stapeln, missa inte den! Laura från Saint Clair kommer att ger oss en inblick i skörden 2020 på Nya Zeeland och prova två viner tillsammans med oss.

Saint Clair – Vin & Mat i kombination

Lär dig mer om att kombinera mat och vin, och hur vi kan nå fram till de "bästa" kombinationerna. Tycker alla lika? Troligtvis inte men det gör ofta det hela ännu mer intressant och kul!Örebro Med Omnejd Se Hit!

Nu är det dags för oss att återigen arrangera inte en utan två Winemakers dinners tillsammans med Bodegas Valdemar. Denna gång håller vi till i Örebro och Lindesberg.