Roséprovning med Laura från Saint Clair Family Estate

31-jul-2021

Kombinationen av pinot gris och pinot noir ger ett underbart fruktigt rosévin fullproppat med sommarbär som jordgubbar, hallon och smultron.

Den friska syran gör att vinet passar till många olika maträtter men för den här provningen vill vi hålla det enkelt så att ni inte behöver lägga en massa tid i köket.

Vi har valt ut två snabba och lyxiga snittar som kan svängas ihop på några minuter, recepten ser ni nedan. Det går alldeles utmärkt att skippa tilltuggen om ni bara vill prova vinet. Laura kommer att berätta om hur rosévin produceras och bjuda på en digital resa till sagolandet Nya Zeeland, det vill du väl inte missa?

  • SKAGENSNITTAR
  • Skagenröra
  • Crostini
  • Citron

Köp din favoritskagen eller gör din egen och klicka ut på crostini. Toppa med valfri rom eller skippa den helt och hållet.

  • LYXIGA POTATISCHIPS
  • Salta potatischips
  • Smetana
  • Hackad rödlök
  • Valfri rom
  • Citron

Toppa chipsen med smetana, rödlök och rom och skvätt citron över.

Provningen kommer att ske via Google meets och länk till provningen hittar ni nedan. Den kommer även att skickas ut till er som har anmält er tio minuter innan provningen börjar. Vinet finns i 142 butiker och går att beställa till resterande på några dagar.

LÄNK TILL PROVNING

LÄNK TILL SAINT CLAIR VICAR’S ROSÉ 2020

Dela nyheter:

Roséprovning med Laura från Saint Clair Family Estate

Äntligen är det dags för vinprovning igen! Vi på Sigva har saknat er och Laura från Saint Clair som många av er redan känner längtar efter att få komma till Sverige igen och träffa er. Just den här gången får det bli digitalt men vi hoppas att vi kan välkomna Laura under hösten så att vi kan ses på "riktigt" igen. Vi kommer att prova Saint Clair Vicar's Choice Rosé 2020 som är gjord av pinot gris och pinot noir.

Sigvas julvinkalender – vecka 1

Om ni följer våra stories har ni sett de här vinerna snurra förbi under veckan som gått, de är nämligen först ut i vår årliga julvinkalender! ?✨⁠

Lanseringsfest för River Delta Chardonnay

Vi har lanserat en liten lyxbox från Delta Wine Company i Marlborough, Nya Zeeland och det vill vi ju såklart fira med er!

Livesänd vinprovning med Laura från Saint Clair 29 april

Onsdag 29 april går vår första livesända vinprovning av stapeln, missa inte den! Laura från Saint Clair kommer att ger oss en inblick i skörden 2020 på Nya Zeeland och prova två viner tillsammans med oss.

Saint Clair – Vin & Mat i kombination

Lär dig mer om att kombinera mat och vin, och hur vi kan nå fram till de "bästa" kombinationerna. Tycker alla lika? Troligtvis inte men det gör ofta det hela ännu mer intressant och kul!Örebro Med Omnejd Se Hit!

Nu är det dags för oss att återigen arrangera inte en utan två Winemakers dinners tillsammans med Bodegas Valdemar. Denna gång håller vi till i Örebro och Lindesberg.


Warning: Undefined variable $no_button in /home/sigva/public_html/app/themes/content/templates/sections/section-news-posts.php on line 54