Lanseringsfest för River Delta Chardonnay

04-jun-2020

Vi har lanserat en liten lyxbox från Delta Wine Company i Marlborough, Nya Zeeland och det vill vi ju såklart fira med er!

Därför kommer Laura som ni redan känner från Saint Clair att hålla en livesänd provning torsdag 11 juni där hon berättar om Delta Wine Company och provar River Delta Chardonnay tillsammans med oss. Ni kommer att få tips på olika maträtter att servera till vinet samt lära er mer om Marlborough och druvan Chardonnay.

River Delta Chardonnay är ett fylligt vitt vin i en charmig gulfruktig stil med härliga fattoner som visar sig i form av rostade valnötter och smörkola.

River Delta Chardonnay har artikelnummer 6605, kostar 189 kr (1,5L) och tillhör Systembolagets ordinarie sortiment. Vinet finns i ca 250 butiker så du kan behöva beställa det, men då det finns i butik går det snabbt.

När: Torsdag 11 juni kl 17.30-18.45

Anmäl dig genom att klicka här

Nu du registrerat dig får du en personlig länk som ger dig åtkomst till eventet. En påminnelse med samma länk skickas även ut fem minuter innan eventet startar.

Vanliga frågor
Vad behövs för att kunna vara med?
Internetuppkoppling samt en dator, telefon eller läsplatta.

Vad kostar det? 
Det är helt kostnadsfritt.

Måste jag köpa vinet för att få ut något av livesändningen? 
Nej, det går jättebra utan vin.

Kan jag ansluta efter utsatt starttid? 
Ja, länken kommer att ta dig in i rummet när du klickar på den, och den är aktiv fram tills dess att sändningen är över.
 
Varmt välkommen hälsar Laura och Vännerna på Sigva!

 

Dela nyheter:

Roséprovning med Laura från Saint Clair Family Estate

Äntligen är det dags för vinprovning igen! Vi på Sigva har saknat er och Laura från Saint Clair som många av er redan känner längtar efter att få komma till Sverige igen och träffa er. Just den här gången får det bli digitalt men vi hoppas att vi kan välkomna Laura under hösten så att vi kan ses på "riktigt" igen. Vi kommer att prova Saint Clair Vicar's Choice Rosé 2020 som är gjord av pinot gris och pinot noir.

Sigvas julvinkalender – vecka 1

Om ni följer våra stories har ni sett de här vinerna snurra förbi under veckan som gått, de är nämligen först ut i vår årliga julvinkalender! ?✨⁠

Lanseringsfest för River Delta Chardonnay

Vi har lanserat en liten lyxbox från Delta Wine Company i Marlborough, Nya Zeeland och det vill vi ju såklart fira med er!

Livesänd vinprovning med Laura från Saint Clair 29 april

Onsdag 29 april går vår första livesända vinprovning av stapeln, missa inte den! Laura från Saint Clair kommer att ger oss en inblick i skörden 2020 på Nya Zeeland och prova två viner tillsammans med oss.

Saint Clair – Vin & Mat i kombination

Lär dig mer om att kombinera mat och vin, och hur vi kan nå fram till de "bästa" kombinationerna. Tycker alla lika? Troligtvis inte men det gör ofta det hela ännu mer intressant och kul!Örebro Med Omnejd Se Hit!

Nu är det dags för oss att återigen arrangera inte en utan två Winemakers dinners tillsammans med Bodegas Valdemar. Denna gång håller vi till i Örebro och Lindesberg.