Vinmässa i Umeå 24/11!

22-nov-2018

Den 24e november så arrangeras det vinmässa i den härliga studentstaden Umeå och det är ett ypperligt tillfälle att få lyxa till det lite med goda viner och delikatesser!
Sigva är på plats med ett urval av våra bästa viner; gamla och nya favoriter som man tillsammans med oss får chansen att prova på och lära sig mer om.
Med oss i bagaget har vi bland annat Saint Clair Sauvignon Blanc Pioneer Block 3, en frisk och örtig godbit som gör sig extra bra till exempelvis fiskbiten, eller till getosten efter middagen. Från samma producent har vi med oss folkfavoriten Vicar’s Choice Sauvignon Blanc som nu finns i BiB format.
Från den spanska Riojaproducenten Bodegas Valdemar har vi med oss en underbar Grand Reserva från 2010. Italien representeras av det nylanserade vinet Terre di San Leonardo från den anrika producenten Tenuta di San Leonardo, belägen i Trentino och självklart har vi med oss äkta Champagne samt bästa Chablis-vinet från Frankrike.

Klicka här för biljetter och mer information.

Dela nyheter:

För fjärde året i ordningen! Eftertraktad vit Spanjor åter på hyllorna

Nu är det ÄNTLIGEN dags för Raig de Raim Garnaxta Blanca att göra entré på Systembolaget tillfälliga hyllor igen. Årgång 2021 lanseras den 19 augusti i 220 butiker

Nyhet på Systembolaget – Dominio de Alma!

Den 1/12 slog Dominio de Alma ned som en bomb på Systembolaget! Stor och kraftfull, samtidigt smidig och elegant.

Exklusiv lansering Oktober-Il Rocchin di Zerbo Gavi 2020

Du har väl inte missat att vi den 12 oktober lanserade en ny produkt i Systembolagets exklusiva sortiment med begränsat antal flaskor att tillgå?

För tredje åter i rad, Raig de Raim Garnaxta Blanca i Systembolagets tillfälliga sortiment

Den 10 augusti lanseras Raig de Raim Garnaxta Blanca för
tredje året i rad i Systembolagets tillfälliga sortiment. Ett vin i
ungdomlig stil som väl visar vad området har att erbjuda.

Sveriges mästerkock Sofia lagar mat till Saint Clair Origin Pinot Noir

Sveriges mästerkock Sofia Henriksson delar med sig av sitt bästa recept till Saint Clair Origin Pinot Noir.

Maison Mirabeau i nytt samarbete med Sigva

Vi är glada och stolta över att vägarna korsats mellan oss och den anrika producenten Maison Mirabeau. En roséproducent med flertalet internationella utmärkelser som tydligt visar på vad Côtes d'Azure verkligen står för.