Vinmässa i Umeå 24/11!

22-Nov-2018

Den 24e november så arrangeras det vinmässa i den härliga studentstaden Umeå och det är ett ypperligt tillfälle att få lyxa till det lite med goda viner och delikatesser!
Sigva är på plats med ett urval av våra bästa viner; gamla och nya favoriter som man tillsammans med oss får chansen att prova på och lära sig mer om.
Med oss i bagaget har vi bland annat Saint Clair Sauvignon Blanc Pioneer Block 3, en frisk och örtig godbit som gör sig extra bra till exempelvis fiskbiten, eller till getosten efter middagen. Från samma producent har vi med oss folkfavoriten Vicar’s Choice Sauvignon Blanc som nu finns i BiB format.
Från den spanska Riojaproducenten Bodegas Valdemar har vi med oss en underbar Grand Reserva från 2010. Italien representeras av det nylanserade vinet Terre di San Leonardo från den anrika producenten Tenuta di San Leonardo, belägen i Trentino och självklart har vi med oss äkta Champagne samt bästa Chablis-vinet från Frankrike.

Klicka här för biljetter och mer information.

Dela nyheter:

Välkommen på Champagneprovning!

Missa inte en underbar champagneprovning torsdag 6 december där vi serverar champagne under två timmar i Gamla Stan!

Vinmässa i Umeå 24/11!

Missa inte vinmässa i Umeå denna helg!

Höstnyhet från Amarone i Små Partier och begränsad upplaga!

Amarone 3 Cru 2012 finns att hitta i Systembolagets sortimentet för Små Partier, från och med fredagen 19/10

Vinmässa i Linköping!

Missa inte årets vinmässa i Linköping, som går av stapeln fredag och lördag den 12-13 oktober.

Nyhet från Rioja i Små Partier!

La Gargantilla Garnacha 2015 från Rioja säljs i begränsad upplaga på Systembolaget och finns att hitta i det tillfälliga sortimentet från och med fredagen 17/8.

Lyxig trälåda Vid beställning av Conde de Valdemar Crianza

Nyhet! Om du beställer 6 flaskor Conde de Valdemar Crianza så levereras dem i en supersnygg trälåda. Fin som dekoration hemma eller som en gåva! Finns i begränsad upplaga, så länge lagret räcker.