Vinmässa i Umeå 24/11!

22-Nov-2018

Den 24e november så arrangeras det vinmässa i den härliga studentstaden Umeå och det är ett ypperligt tillfälle att få lyxa till det lite med goda viner och delikatesser!
Sigva är på plats med ett urval av våra bästa viner; gamla och nya favoriter som man tillsammans med oss får chansen att prova på och lära sig mer om.
Med oss i bagaget har vi bland annat Saint Clair Sauvignon Blanc Pioneer Block 3, en frisk och örtig godbit som gör sig extra bra till exempelvis fiskbiten, eller till getosten efter middagen. Från samma producent har vi med oss folkfavoriten Vicar’s Choice Sauvignon Blanc som nu finns i BiB format.
Från den spanska Riojaproducenten Bodegas Valdemar har vi med oss en underbar Grand Reserva från 2010. Italien representeras av det nylanserade vinet Terre di San Leonardo från den anrika producenten Tenuta di San Leonardo, belägen i Trentino och självklart har vi med oss äkta Champagne samt bästa Chablis-vinet från Frankrike.

Klicka här för biljetter och mer information.

Dela nyheter:

Fem dolda favoriter i Beställningssortimentet!

Fem dolda favoriter i Beställningssortimentet!

Fyra favoriter till Midsommar!

Midsommarhelgens guide till våra favoriter!

Nyhet på Systembolaget 1:a juni!

Lördagen den 1 juni 2019 lanseras vinet Santa Clara;
Ett ungdomligt vin men med mycket karaktär från Mallorca, som består av 30% Mantonegro, 25% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot och 20% Syrah.

Mallorca – ett av våra käraste resmål – är för många förknippat med semester, god mat och dryck men samtidigt inte fullt ut förknippat med en vinnäring som levererar fina och högkvalitativa viner.

Nylanseringar 1 mars på Systembolaget

Vi är stolta över att presentera två marsnyheter i Systembolagets fasta sortiment; ekologiska Bagordi Tempranillo från Rioja, Spanien och etiska Palesa Sauvignon Blanc från Breedekloof, Sydafrika.

Karlstad Vin&Deli 2019

Missa inte vinmässa i Karlstad 15-16 februari!

Välkommen på Champagneprovning!

Missa inte en underbar champagneprovning torsdag 6 december där vi serverar champagne under två timmar i Gamla Stan!